fbpx
La Luce delle Colline

La Luce delle Colline

De betekenis van La Luce delle Colline is ‘het licht van de heuvels’. En dat zegt eigenlijk ook hoe direct iets over de ligging. Uitzicht over de heuvels van de Langhe en uitzicht op de Franse Alpen. Elke dag anders, elke dag adembenemend.

La Luce delle Colline bevindt zich aan de rand van het dorp Serravalle Langhe, direct aan de provinciale weg (SP32). Het centrum van het dorp ligt op 800 mtr.
Lees hier meer over de omgeving en Serravalle Langhe

Hier hebben wij de afgelopen jaren gewerkt om een oude vervallen boerderij om te toveren tot luxe Bed & Breakfast met kamers en appartementen.
Een plek waar men kan genieten van al het mooie dat de streek te bieden heeft, omgeven door stilte en rust. De mooiste vergezichten direct vanuit je eigen balkon of terras.

La Luce delle Colline is rookvrij en jammer genoeg zijn huisdieren (nog) niet toegestaan.
In het hele huis is gratis WiFi beschikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

De bed & breakfast is klaar en bevindt zich in het hoofdgebouw. De komende tijd gaan we verder met appartementen, de tuin en een vast zwembad.
De ruimtes rondom het huis zijn heerlijk om te genieten van een mooie zomer; terrassen voor in de zon of juist uit de zon, een plaats om te koken op de Big Green Egg en een zwembad om heerlijk af te koelen op warme dagen.
In de bed & breakfast bevinden zich op de 1e verdieping 3 ruime kamers met elk een eigen badkamer en balkon. Er is een eigen ingang en een ruim op de zon gesitueerd panoramaterras voor gemeenschappelijk gebruik van de gasten. Hier kun je overdag heerlijk in de zon zitten of juist ’s avonds genieten van de adembenemende zonsondergangen en de Monviso.

Gezelschap – Beleef - Puur

Onze drijfveer is om gasten te laten genieten van hun verblijf in de streek en in het bijzonder in ons huis, zoals wij dat zelf ook graag zouden willen.
Dit doen we graag door u te vermaken met verhalen over de streek, het eten, de heerlijke wijnen en de leuke onbekende plekken om te bezoeken.

Wij serveren graag een drankje en hapje (apperitivo genaamd in Italië), organiseren een kookworkshop (waarbij zelf de handen uit de mouwen steken optioneel is) in de keuken of op de Big Green Egg of organiseren excursies naar bijvoorbeeld Turijn (Anneloes heeft gestudeerd in Turijn en kent de stad op haar duimpje).

Bij belangstelling organiseren wij wandeltochten met wijnproeverij en aansluitend lunch of diner, duiken we onze eigen wijnkelder in voor een proeverij, halen we u op na een wandel- of fietstocht die uit de hand is gelopen of rijden we taxi naar een restaurant in de buurt.

Bijna alles kan om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.
Maar het motto blijft altijd “ zoals  jullie het zelf graag zouden willen”. Dus ook zonder al deze “poespas”. Niets moet… veel kan.

Kookworkshop / kokkerellen

Genoeg van elke dag maar uit eten gaan? Of een liefhebber van zelf lekker kokkerellen?

Bij belangstelling organiseren wij graag een Italiaanse cena (diner). We stellen samen het menu samen, gaan boodschappen doen, doen de mis-en-place onder het genot van een heerlijke wijn en koken ’s avonds een heerlijke maaltijd voor elkaar.

Dit kunnen we doen in onze uitgebreide keuken met fornuis (6-pits, grillplaat en dubbele oven) of op de Big Green Egg in de buitenkeuken.
Een onvergetelijke dag!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Cursus Italiaans

Bij belangstelling organiseren wij ook cursussen Italiaans. In samenwerking met een internationale school en gecertificeerde leerkrachten kan in klein gezelschap (max 6 personen) de Italiaanse taal worden geleerd of verbeterd. De ochtend wordt besteed aan les, de middagen met gemeenschappelijke excursies, kookworkshops ed.
Informeer naar de mogelijkheden door ons te bellen of mailen.

Workshops / cursussen in eigen beheer

Ben je met een gezelschap (max 8 personen) en zoek je een locatie voor je eigen workshop of cursus? Bij La Luce delle Colline is er voldoende ruimte en bespreken wij graag de mogelijkheden. Informeer hiernaar door ons te bellen of mailen.

Logo - B&B La Luce delle Colline Langhe Italy

Anna & Marco van den Bosch
Localita San Bovo 5
12050 Serravalle Delle Langhe Italy
Highlights info row image +39 331 954 9681
Highlights info row image +31 655 795 970
@ lalucedellecolline@gmail.com

Host Marco & Anna - B&B La Luce delle Colline Langhe Italy
nl_NLNederlands